Eventyr for drømmere, og MTB’ere

Når man sidder i slutningen af sin vinterdepression, vejrudsigten siger våde spor, regn og dårlige udsigter, er det jo heldigvis gratis at drømme. Jeg drømmer at det er sommer, at jeg er i Harzen, og sporene som sædvanligt bare er som lavet af sukker. Hvis jeg lukker øjnene, kan jeg næste dufte skovene, og genkalde blodsmagen når det går op ad. Sidstnævnte forsvinder nemt: En stor øl og en Löven Steak, så er den ged barberet.

Jeg må vente helt til slutning af august, før jeg igen skal i hænderne af de kyndige guider fra MTB Harzen, men jeg glæder mig som et lille barn til at se Martin Nørris og co. igen.

Hvis du også har planer som Harzen, så læs lige med på nogle af mine gamle indlæg, her kan du dels læse om Harzen som MTB destination, og om hvad du egentlig skal pakke med i rygsækken, når turen er booket og går derned ad. Se links lige herunder.

Højdemeter og heftige singletracks.

Pakkelisten: Når turen går til Harzen på MTB

77c4c7f5-6d34-48b3-b4bc-b84ecb6a1e46-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s