Om bloggen

Onetrackmind.dk er en blog om MTB, grej, træning og meget andet. Bag bloggen er jeg, Morten årgang 1973. Mit udgangspunkt for indlæg er egne oplevelser, og egne interesser. Jeg er ikke elite MTB’er, men derimod motionist, som bare godt kan lide livsstilen – ja, måske også bidt af alt omkring mountainbiking . Sådan rigtig bidt. Jeg startede med regulær XC, men har igennem noget tid fundet mig selv, og fundet ud af hvad jeg godt kan lide: Jeg brænder for at køre spor, udvikle mig på cyklen (og mentalt), nyde det jeg laver, få et sus i maven, og den der fede følelse, når noget som før virkede fjernt og umuligt, lige pludselig bare sker.

Jeg er nok også lidt en grejnørd, og elsker at prøve nye ting af. I slipper heller ikke for at læse med om andre emner som kan fylde – måske relateret til familien (har en super dejlig kæreste og to dejlige børn (årg. 2003 og 2013), måske noget med jobbet, måske noget om bæredygtighed – eller måske noget som kobler det hele? Jeg gør det for min fornøjelses skyld, fordi jeg synes det er sjovt, fordi jeg interesserer mig for kommunikation og formidling – for fordi jeg ikke kan lade være…. Hvorfor er der så affiliate link, annoncer m.m. på siden? Det er fordi det koster penge at blogge, det koster penge at teste grej af og nogle gange slet og ret, for at anbefale dem jeg synes gør det godt. Hvis du har et sjovt produkt, som du mener passer ind i helheden her, og vil have det en tur i testemaskinen, så fang mig på Facebook for nærmere aftale. Jeg vil også gerne stille op som ambassadør for dit brand / produkt, hvis det kan passe ind i min sammenhæng, og kun hvis forudsætningen om troværdighed, kvalitet og kemi passer sammen.

Jeg skriver lejlighedsvis for andre medier, men du vil altid tydeligt kunne se i mine opslag, om det er for egen blog eller fx for magasinet Mountainbike Sport, som jeg bl.a. tester grej for.

God fornøjelse med bloggen – vi ses på sporet!

/M.

ps. Du kan også skrive til mig på blogonetrackmind@outlook.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s