May them flats be with you: test af Skywalker fra Sixpack Racing

Det er nok ikke en stor hemmelighed for jer der har fulgt med i noget tid, at jeg er glad for flats. Efter skiftet fra klik for snart 2,5 år siden, har jeg fundet mig selv på cyklen, lært teknik og fundet min selvtillid. I rigtig lang tid har jeg været stor fan af DMR Vault, som jeg stadig kan stå inde for, og som jeg har været super glad for at køre på. Men da min Scalpel blev stjålet i sommers, “fulgte” mine Vaults desværre med. En ny cykel blev købt, og til en start var jeg ikke i tvivl: der skulle Vault’s på igen, denne gang i en fræk orange farve, som passer fint til cyklen. Men heldigvis viste det sig svært at finde pedalen, i lige den farve, og jeg var nødt til at kontakte en specialist, og det var Sune fra Coolmtb.dk. Sune mente det var en nem operation, og han kunne godt skaffe pedalen, men han havde også et andet forslag. For han havde lige fået et nyt mærke i butikkens efterhånden omfattende sortiment, nemlig Sixpack Racing. Det havde jeg kun stødt på nogle få gange, og aldrig set et sæt pedaler fra dem. Sune havde nogle forskellige muligheder, og det endte med at han i al hast fik fat i et par Skywalker, som er Sixpack’s bud på en high-end pedal. Så det var med spænding at jeg ventede på pakken, og som sædvanlig leverede Sune & Pia til tiden, der er jeg endnu ikke blevet skuffet.

Pedalen kom i en lækker pakke, og har følgende features:

  • Lækker størrelse platform med 110×110 mm.
  • 15 mm tykkelse.
  • 378 gram for et sæt.
  • 8 forseglede kuglelejer pr. sæt
  • Gennemgående aksel.
  • Velplacerede pins med god kontakt.

I praksis virker den bare super godt. Jeg har testet den på en trail orienteret fully med 120/110 mm vandring og både på 27,5+ og 29’’ hjulsæt. Jeg har kørt dem med Five Ten Freerider i std version og i EPS udgave.

Størrelsen på platformen er lige i skabet. Pins er placeret hvor de skal være, og tykkelsen er passende uden at være slim. De er testet både på tekniske nedkørsler, på xc ture og snørklede singletracks med glatte rødder. Jeg føler jeg har god kontakt, der er god balance og en smooth feel både med høj og lav kadance.

Prisen er DKK 1.149,- for et sæt. Det er ikke billigt, men jeg synes at der er en god sammenhæng mellem pris, performance og kvalitet. Design og udvikling er tysk og de er produceret i EU.

Min konklusion er klar: en stor thumbs up og anbefaling herfra. Det er især til dig som har gjort op, at du er til flats, og gerne vil have nogle fra den øverste hylde. Du får fuld valuta og en super fed pedal i pakken her.

Opslaget er ikke sponsoreret. Jeg anbefaler produktet og www.coolmtb.dk fordi jeg er glad for pedalerne, og glad for service, sortiment og koncept hos Pia og Sune ved Coolmtb.

Vi ses på sporet!

/M.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s