ID tag til dit Garmin ur [TEST]

Sikkerhed er vigtigt når man dyrker en sport som MTB. En ting er at vi kan pakke os ind i gode hjelme og body armor, men det giver også god mening at have et navne “tag”, hundetegn eller hvad man nu skal kalde det. De sidste par år har jeg brugt et traditionelt armbånd med en stålplade med nødinfo, men nu har jeg fundet en smartere løsning.

Husk Navn/tlf på nærmeste pårørende.Jeg går dagligt med et Garmin Fenix 3HR ur, og har fundet en løsning, hvor stålpladen kan sættes direkte på urremmen, og man derved sparer et ekstra armbånd. Løsningen fandt jeg hos firmaet Road ID, og den blev købt via deres Webshop. Det er et amerikansk firma, og varen sendes derfor desværre fra US. Desværre fordi at prisen på 29,95 USD + fragt, ikke kommer under bagatelgrænsen, og Postnord derfor på vegne at Told & Skat, lige sendte en ekstra hilsen på DKK 200,-. Det gør det derfor til et dyrt bekendtskab.

Men Garmin Sidekick som produktet hedder er sgu lidt smart. Sparer et armbånd, sidder godt og generer ikke mig. Sidekick er en hel serie, og fås til forskellige sportsure og fitnesstrackere, og er således ikke begrænset til Garmin. Klar anbefaling herfra, hvis man kan acceptere den lidt høje pris, og en potentiel hilsen fra Told.

Vi ses på sporet!

/M.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s