Lidt har også ret.

Nogle uger er mere travle end andre. Denne uge har været en af dem, hvor kalenderen bare har været HELT fuld, både på arbejde og i fritiden. Derudover har min kære cykel været på værksted, da der skulle laves service på både for- og bagdæmper. Jeg kan godt lide at lave tingene selv, men netop dæmperne, er noget af det jeg med god samvittighed overlader til professionelle, og det er de lige præcis hos min lokale cykelhandler FriBikeshop i Vejen.

Så indtil søndag aften, var den eneste træning i denne uge, en sølle morgenspinningtime, i det lokale idrætscenter, hvor jeg kører som instruktør en gang om ugen. Men efter en ellers skøn weekend, som er blevet udnyttet bedst muligt, med min dejlige familie, var det også ved at være tiltrængt med lidt one-on-one med Scalpel’en. Klokken var godt nok næsten 20:30, da jeg var færdig med at putte den bette (kunne nok godt have været 1/2 time før, hvor der ikke var “én” som faldt i søvn ved siden af juniorsengen…), så der var ikke lagt op til en lang tur i skoven. Så i stedet for det, cyklede jeg ned til et lille lokalt spor i Skibelund Krat, som kun ligger 2,5 km. her fra. Det er et ret kuperet område, og der er bygget nogle drops og der er også nogle gode sving. Så der brugte jeg en time på at træne teknikken, både med drops, sving og opkørsler. Ovenpå en dag i Legoland, godt træt i hoved og krop, var det et godt valg. Det viste også at når man er træt kommer de gamle vaner frem og viser deres grimme ansigt, men overordnet var jeg godt tilfreds. Så i stedet for at sidde og flæbe over at jeg ikke har været afsted på cyklen to gange i denne uge, er jeg nu glad for at jeg kom afsted i aften! Kun ganske få KM, men det kompenserede en time med fokus på teknik for. Der er lidt video nederst i indlægget.

Så aftenens morale er: Lidt har også ret – og en time i skoven, er klart bedre end en aften på sofaen (som nu også har sine fordele ind i mellem :-)).

Vi ses på sporet!

/M.

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s