Nyt fra Frog-fronten

Jeg har tidligere anmeldt en børnecykel fra firmaet Frog Bikes i England. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er ret begejstret for mærket, og her i huset har vi 2 af slagsen i skuret, nemlig den Frog 62 som min søn bruger og som jeg anmeldte tidligere, og så en Tadpole, en løbe/balancecykel, som Maya på snart 3 år, fik sidste sommer. Det er et mærke som er født ud fra et ønske om opgør med tunge standard cykler,  hvor både geometri og udstyr ikke matcher barnet præcist. Det er et mærke som er født ud fra en idé, om at skabe et let børnecykel, med det rette udstyr – og til en pris der er til at betale. Det fede er at missionen lykkedes, og ønskerne indfriet.

Det sidste nye fra England er at det ikke kun er mig og mine unger der er glade for mærket. Der har været stor efterspørgsel de sidste par år. Så stor at der til tider har været leveringsvanskeligheder, og modeller som har været udsolgt. Derfor har de gode mennesker valgt at flage produktionen hjem til England, og dermed optimere reaktionstiden, forbedre leveringssikkerheden, og samtidig belaste miljøet mindre, da produktion i Fjernøsten, jo har et betydeligt ekstra CO2 aftryk, grundet den lange transportvej. De er ikke kendt for at gå på kompromis med kvaliteten, så vi kan fortsat forvente fuld value for money.

De danske cykelhandlere er også ved at få øjnene op for mærket, og Danmark er ved at være godt dækket ind med forhandlere. Både on-line og i de traditionelle forretninger er der nu muligheder, og flere steder kan man også fysisk prøve en cykel før køb, hvilket jo er en fantastisk mulighed. Min forventning er at der stadig udvikles og kommer nyt fra englænderne, og de har en rigtig god dansk repræsentant, som er god ambassadør for både Frog, MTB og cykelsporten i DK, giv ham et like med på Facebook.

Så når din søn eller datter skal have ny cykel, og du vil have en super kvalitet til pengene, så spørg lige efter frøen hos din lokale cykelhandler. Det vil du ikke fortryde.

Vi ses på sporet!

M/

 

 


Dette indlæg er ikke sponsoreret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s