Sommer på terrassen: Frappé LCHF version.

Sommeren er over os og det betyder terrassetid og svalende drikke. I dag har vi fejret Mayas 2 års fødselsdag, og da hun overgav sig til drømmeland, mente min søde kæreste at det var tid til årets første frappé. Opskriften blev fundet frem, men jeg kunne jo med det samme konstatere at harmonien med LCHF ikke helt var til stede med rigelige mængder brun farin. Jeg er ikke 100 % LCHF, men tænker lidt over sukkerforbruget, så vi rystede posen.

Det gav plads til en ny version i opskriftsamlingen som kommer her:

Til 2 store glas Frappé skal brugs:

1 glas isterninger

1 glas Laktosefri minimælk / ell. alm skummetmælk.

2 spiseskefulde Nescafé Gold / Nescafé Gold koffeinfri til aftenbrug.

2 – 3 spiseskefulde Sukrin Gold.

Blendes til isen er knust, hældes på glas og serveres straks. For dem som går op i kalorieregnskabet, kan i regne med 56 kcal pr. glas (regnet ud fra ca. 3 dl.) og med den laktosefri minimælk. Prøv den – det er lidt vanedannende her i sommervarmen :-).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s