Tips til MTB teknik og træning.

Når man som jeg ikke er født på en cykel, og ikke har været den vildeste knægt på BMX’en som dreng, er der nok noget teknik som skal trænes op, hvis der skal fuld valuta ind på bogen, når vi taler mere tekniske spor. Nr. 1 vil altid være at finde en dygtig træner, som kan sætte dig ind i hvordan det skal gøres, give feedback og rette fejl og “bære” dig igennem projektet. Det er fedt. Når det kan lade sig gøre. På en flot 2. plads, er der din nye bedste ven youtube.com. Jeg har fundet især en kanal, som jeg gerne vil anbefale: Global Mountain Bike Network. Her finder du en perlerække af gode tips, om alt lige fra grejet, til hvordan du kører de mere tekniske drops. Der er sammenligninger af cykler, som fx Hardtail vs. Fully, test af udstyr og rigtig gode pædagogiske tips. Jeg ser et par stykker om ugen, og prøver tingene af på mine træninger. Nogle gange går det godt, andre gange ser jeg dem lige igen. Især teknikken med at få vægt nok bag på cyklen, og ingen vægt på styret er svær for mig, og kræver gentagelse på gentagelse…. Hvad venter du på? Hop ind og kig med, bliv bedre på cyklen og få mere ud af din træning.

Ovenstående eksempel er de 10 bud på essentials fra GMBN.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s