Back on single-track.

IMG_4968
Fed tur på sporet i dag.

Efter at have gået med forkølelse og kigget langt efter en træningstur på MTB’en, var dagen endelig kommet, hvor jeg skulle ud på mit kæreste eje. De sidste dage har været ok, kroppen er klar igen, og jeg har smugtrænet hjemme på Maya’s legetæppe, med kettlebells og foamroller. Er kommet godt i gang med den del, og det er meningen at det skal gøres de dage, hvor der ikke står MTB træning på programmet.

Tilbage til dagens tur. Der var 7-8 mand mødt op til træning i klubben, hvilket er ok for en onsdag. På vores faste mødested var tilmed et par promotion piger fra Red Bull, som åbenbart var på tour de Jylland, for at fremhæve deres sukkersøde og kaloriefyldte produkter. De fleste tog i mod, og stoppede en dåse i lommen. Jeg havde overraskende gode lunger i dag, og faktisk også ok ben, når man tænker på de 14 dages ufrivillige pause. Så det gik rigtig godt derud af, og jeg kunne nemt følge med. Stigningerne var også ok, og kroppen godt med her også. Så det så godt ud. Det andet skovstykke vi ramte var mudret. Rigtig mudret. Havde dog godt fart i cyklen, og det gik i høj fart, indtil et drop (som jeg har kørt en million gange før), endte i et mudderhul, hvori mit forhjul satte sig. Farten gjorde at jeg røg af på den hårde måde, dog fra med en kno mod et træ, lige før mit hoved (venlige tanker til hjelmen) klaskede ind i et stort træ. Var lige omtumlet et øjeblik, men ellers fit for fight, så vi trillede videre sydpå. Efter ca. 20 km var vi tæt på Jels Sø hvor vi skulle køre en runde, og vende om. Men der skete så det, der ikke lige var planlagt. Mit fordæk skæres op af en skarp sten, og alt latexvæsken (fra tubeless set-up), sprøjter ud over cyklen, og mig… Det går hurtigt op for mig, at den ikke selv ville lappe, og så måtte jeg krybe til korset, og sætte en slange i. Det er så første gang siden august at jeg har haft en slange i dækket, indtil videre har den selv lappet med latex snasket, og enkelte gange har jeg lige skullet pumpe lidt også. Men så fik drengene lige lejlighed til at smage på sukkervandet fra Red Bull tøserne. Hurtigt videre. Lækre spor ved søen, dog lidt til den mudrede side. 10 min efter vi var sat i gang efter lapningen, er jeg igen flad, igen på fordækket. Nu skulle jeg så låne en slange, og efter det var det videre igen, lettere rød i kammen. Resten af turen forløb ok. En træningsmakker måtte også bide i den sure cykelslange og nappe en punktering – men snart var det klaret, og vi tog resten af turen i pænt tempo, så pulsen igen kom op i det røde felt. Fed aften, som sluttede med en vask af cykel, et varmt bad (det er ikke specielt nemt at få tubeless snask ud af hårene på benene…) – og nu lidt eftertænksomhed bag MAC’en. I morgen skal der købes nye dæk til geden, så vi er klar til mere træning i den kommende lange weekend. Nu er det tid til dyner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s