En jagthandske, bibshorts og kontaktlinser.

Ja, indrømmet. Med sådan en teaser af en overskrift, går tankerne straks på click bait, falsk markedsføring og andet godt. Men sådan er det ikke. De 3 ting, var præcis de 3 ting jeg glemte, da jeg pakkede min ting, og kørte 180 km nordpå, for at holde weekend hos mine forældre. Det betyder også at der var rigtig meget jeg huskede, herunder begge børn, cykel, jagtgeværer og meget andet nyttigt. 

Men sikke en dejlig weekend det alligevel blev til. Fruen skulle til julefrokost, så planen blev at jeg tog børnene med til mine forældre, så kunne min store knægt på 13 komme med far  og farfar på jagt lørdag, datteren på 3 kunne få noget kvalitetstid med bedste. Allerede da vi havde kørt 25 km kom jeg i tanke om at jeg havde glemt mine kontaktlinser. Holdte ind på en rasteplads, og konstaterede at der var et ekstra sæt i handskerummet, og jeg fandt senere det sidste nødvendige sæt i min jagtjakke. Kørte glad videre og kom herefter i tanke om at jeg også havde glemt mine bibshorts, men tænkte at det jo bare var en tur på 23 km single track, og jeg havde et par løbetights med, som kunne bruges under mine baggy shorts, så videre det gik. 

Da vi så kom på jagt dagen efter, og den traditionelle morgenmad og kaffe var indtaget i hytten med resten af selskabet, skulle vi lige have det sidste tøj på, og her fandt jeg så ud af at jeg kun havde den ene af mine jagthandsker med. Det frøs heldigvis kun 2 grader, men solen havde magt og jeg savnede dem kun få gange i løbet af dagen. Det var en super flot dag, og en god tur i skoven. Selvom jeg ikke skød noget, havde jeg sammen med min søn fornøjelsen af ikke mindre end to kronhjorte, som begge passerede os i roligt tempo på 15-20 meters afstand!


Mine forældre bor klods op ad Grenaa Plantage, så søndag morgen da solen stod op, kom cyklen i brug. Singletrack Grenaa er 23 km snørklet, teknisk singletrack – og sporet var her til morgen frost sprødt, fast og ret lækkert. Rimfrosten gjorde rødder og broerne en tand mere spændende, men jeg kørte uden om de vildeste 3’ere, da jeg var alene afsted, og ikke ville tage chancer i frosten. De manglende bibshorts var faktisk ikke savnede, selv om jeg måske har fået lidt mere “glæde” af sadlen end jeg plejer. 


Så i en weekend hvor alle tænker julefrokoster og gaver, har jeg fået masser af frisk luft, og virkelig ladet batterierne op til endnu en uge.

Vi ses på sporet!

//Morten 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s