Knirker geden?

Hvis der er noget som virkelig kan pisse mig af, er det når der er noget som knirker. Har allerede fået skiftet lejer i krank, forhjulet og i body’en på min cykel fra april 2015. Har nogenlunde styr på de fleste operationer, og den med lejerne er den næste. En ting er udskiftning, men de skal også smørres fra tid til anden, og den er da også god selv at kunne. Har selv oplevet knirkeri fra: klinge (efterspænd bolte), kassette/kæde/klinge (skift når det er slidt, evt  kæde med fast interval), for dårlig spændt quick release på baghjulet (pinlig historie når man kommer til forhandler og han drejer håndtaget en halv omgang og siger værs’go), lejer i krank, headset, body og forhjul. Meget kan knirke – og det er SUPER irriterende.

Faldt i dag over den her video, som på 5 minutter giver dig et gode fif til at komme knirkeriet til livs. I øvrigt lavet af drenene fra GMBN, som har en super seværdig Youtube kanal. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s