Vejen til helvede….

….er brolagt med dårlige undskyldninger. Undskyldninger for hvorfor man ikke kommer afsted til træning, undskyldninger for hvorfor det er umuligt at spise sundt og frem for alt undskyldninger som skubber ansvaret til side, eller endnu værre: over på andre.

Smid undskyldningerne væk og tag ansvar for dig selv.

Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, handler det om at tænke på hvad du opnår, og hvor du vil hen. Tænk på hvordan du har det når træningen er ovre. Giv dig selv en præmie. Der skal være plads til at give den gas med noget godt gedigent fast food ind i mellem, chips eller måske slik. Det bliver der hvis du selv tager ansvar for din krop. Det er KUN dig du kan give skylden, men også ros når det går godt. Sæt REALISTISKE mål, spis elefanten i mindre bidder, så glider den ned. 10 minutters træning, er mere hvis du var blevet på sofaen. Nyd fremgangen, for den vil komme, hvis du holder fast – uanset om det er med kost, træning eller hvad du ellers sætter dig for.

Husk at det er OK at få inspiration fra andre. Men find din egen vej. Det er ikke alle som taber 10 kg. på en juicekur eller ved at gå all in på stenalderkost. Træning virker også forskelligt på os. Find ud af hvad der er godt for dig, hvad der motiverer dig og hvad der gør dig glad. Det er en jungle derude af gode velmenende råd. Eksperter, specialister, lægevidenskaben og andet godtfolk, som alle har en mission. Nogle kan man mistænke for at det primært handler om at tjene penge, andre brænder for sine holdninger. Men det betyder bare at vi bliver bombarderet med “kure”, “genveje”, livsstile og meget andet godt. Der er også nemme løsninger. Kaloriebehov minus kalorieindtag = vægttab, hvis kalorieindtaget er mindre end det daglige behov (korrigeret for motion m.m.). Om LCHF virker for dig, er der kun en måde at finde ud af på. Det samme gælder alle de andre livsstile. Personligt kan jeg konstatere at LCHF virker for mig. Men jeg skal huske fedtet også, for det giver mæthedsfølelsen. Jeg ved også at jeg ikke kan holde det 100 %, for jeg spiser ind i mellem groft brød – nogle gange om ugen. Men til gengæld holder jeg igen med sukker og kulhydrater, igen uden at være fanatisk. Jeg har også lært at min kost ikke kan stå alene. Men i kombination med min motion virker det ret godt. Nu fik du også min version – så nu handler det om dig. FIND UD AF HVAD DER VIRKER!

Undskyldninger er der nok af.
Undskyldninger er der nok af.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s