Jolly Roger? Tester Garmin Vivoactive de kommende uger.

Jeg har i noget tid ønsket mig et Smart Watch og også kigget lidt på aktivitets-trackere. iWatch blev hurtigt skudt til hjørne pga batteritiden på 18 timer – det har jeg ikke tålmodighed til. Så valget er faldet på Garmins Vivoactive, som er et smartwatch/aktivitets-tracker, med masser af fitnessfunktioner også. Det blev leveret i går, den dag vi gik på ferie, så nu er der noget at lege med hen over ferien. Det er meningen at jeg, når jeg har testet det af i noget tid, vil skrive en lille anmeldelse, så hvis der er noget du vil vide, så stil spørgsmålet på min Facebook side. 

/M. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s