Staldtips hvis du bruger flats på MTB’en.

Hvis du også fifler lidt med flats på MTB’en, så ved du sikkert allerede at det er nødvendigt at spænde dine “pins” efter og evt. bruge loctite – ellers læs lige lidt videre. Jeg måtte lære det på den hårde måde, da jeg sikkert har sprunget let og elefant hen over de advarsler der har været, i de ca. 1200 indlæg jeg har læst om emnet.

Faktum er at jeg på en måneds tid har tabt 2 pins, og at der præcis var 2 ekstra med i pakken med pedalerne. Så nu skal de sgu holde! Derfor har jeg skruet efter, og vil snarest give dem alle en gang loctite. Måtte konstatere at der allerede var 2 mere der var på vej, så de løsner sig langsomt ved brug, så jeg forestiller mig at det skal være en del af vedligeholdelsen lige at tjekke om de holdes fast i gevindet.

Andre gode ideer er velkomne – del dem gerne på min facebook side, så andre får glæde af dem!

/M.

Efter 1 måneds brug er der smuttet en pin på hver side af højre pedal.
Efter 1 måneds brug er der smuttet en pin på hver side af højre pedal.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s